Finlandssvensk afterwork med ståuppkomiker Josefin Sonck

 

Tid: 9/10 2020 kl. 18.00. Dörrarna och baren öppnar kl. 17.30.

Plats: Finlandsinstitutet, Snickarbacken 4, Stockholm

Fri entré!
P.g.a. Coronaläget har vi förhandsanmälan till detta evenemang. Detta för att kunna undvika trängsel i våra lokaler. Anmäl dig här.

 

Josefin Sonck är en finlandssvensk komiker och skådespelare som man har kunnat se i SVT:s ”Släng dig i Brunnen” 2017, 2018 och 2019.

Hon blandar allvar med trams när hon bjuder in publiken till sin stundtals mörka men ändå livsbejakande inre värld. Med Josefin på scen kan man förvänta sig fantasifyllda resonemang och en glädjespridande sarkasm.

Hösten 2020 debuterar hon även som författare med romanen ”Jag måste sluta tänka på Patrik Lundgren” (Schildts & Söderströms). Vill du veta mera om Josefin? Kolla in hennes Instagram-konto: @josefinsonck.

På Finlandsinstitutet kommer Josefin att uppträda på Finlandssvensk afterwork den 9/10. Kvällen kantas av musik, mingel och god stämning. Välkommen att träffa både gamla och nya bekantskaper! Evenemanget är öppet för alla.

 

Om coronaviruset Covid-19:

Vi genomför evenemanget i enlighet med rådande restriktioner och riktlinjer för att undvika smittspridning. Vi ber er hålla ett respektfullt avstånd till varandra. Handsprit har placerats ut på utvalda platser och det finns möjlighet att tvätta händerna. Delta endast i evenemanget om du är helt symptomfri.

 

Bild: Ulrika Campbell