14 nov - 12 nov

Lördagsworkshop: Det hemska, härliga självporträttet

Plats: Finlandsinstitutet, Topelius-salen, Snickarbacken 4.
O B S ! Workshopen den 14/11 2020 flyttas fram p g a det nya coronaläget. Ett nytt datum meddelas senare. De som redan var anmälda kommer att kontaktas via e-post.

 

 

Välkommen till en gratis konstworkshop på Finlandsinstitutet!

I workshoppen gör vi självporträtt. Metoden är fri, men det kommer exempelvis finnas material och verktyg för att måla med akrylfärg eller göra ett kollage. Ta gärna med en spegel. Du får gärna ta med dina egna färger och verktyg om du så önskar.

Workshoppen passar alla som är intresserade av att vara kreativa tillsammans, dock bör barn ha en vuxen med sig. Du behöver inga förkunskaper för att delta. Vi bjuder på fika.

Workshoppen är tvåspråkig (svenska och finska) efter behov.

Innan och under workshoppen finns det möjlighet att inspireras av den finska konstnären Emma Ainalas konstutställning ”This Will Not Appear on Your Timeline Unless You Decide to Share It” i Finlandsinstitutets galleri. Utställningen öppnar kl. 11 på lördagar. Emma Ainala intresserar sig för identiteter och mänskliga relationer och gemenskaper, och granskar dessa i sina oljemålningar.

Mer information: Hanna Tapio, programansvarig (kultur): hanna.tapio@finlandsinstitutet.se

Om coronaviruset Covid-19:

Vi genomför workshoppen i enlighet med rådande restriktioner och riktlinjer för att undvika smittspridning. För att du ska känna dig trygg begränsar vi antalet deltagare till workshoppen. Vi kommer att hålla ett respektfullt avstånd till varandra. Handsprit har placerats ut på utvalda platser och det finns möjlighet att tvätta händerna. Vi bjuder på munskydd för dem som vill ha.